KotiNewsSteam Game Festival käynnistyy tänään yli 40 ilmaisella pelidemolla

Steam Game Festival käynnistyy tänään yli 40 ilmaisella pelidemolla

Pelifestivaali on palannut Steamiin toiselle viikonloppuna ilmaisia ​​pelidemoja.

Menestyksen jälkeen ensimmäinen Pelifestivaali, jotka toimivat Steamillä The Game Awards 2019: n rinnalla, Geoff Keighley ja yhteistyökumppanit tuovat sen takaisin.

The Game -festivaalin kevätjulkaisu on saatavana myös Steamissä. Tällä kertaa esiintyy yli 40 peliä, joiden demot oli tarkoitettu nyt viivästyneelle GDC-tapahtumalle, sekä muita erilaisia ​​kehittäjäkokoelmia, jotka kaikki peruutettiin koronaviruksen seurauksena. puhkeaminen.

@Thegamefestivalin kevätjulkaisu julkaistaan ​​huomenna kello 10:00 PT @Steam Play -palvelussa. Lataa ja lataa ilmaiseksi ensimmäisen ilmeen versiot yli 40+ -pelissä, jotka on alun perin asetettu GDC 2020: lle pic.twitter.com/WG3vBHzts9

– Pelifestivaali (@thegamefestival) 17. maaliskuuta 2020

Nämä demot edustavat kehityssisäisiä pelejä, ja ne ovat ladattavissa täysin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Tämä kaikki alkaa tänään kello 10:00 PT, 13:00 ET, 17:00 UK Steamissä. Sinulla on samaan aikaan maanantaina 23. maaliskuuta ladata ja pelata mitä tahansa suositeltuja pelejä.

Kun festivaali alkaa, löydät kaikki pelit yhdeltä sivulta Steamistä; The Game -festivaalin keskus. Siellä sinut ohjataan kunkin pelin sivuille, joissa voit oppia lisää niistä ja ladata heidän demojaan.

Mikään suosituimmista peleistä ei ole ilmoitettu, joten parasta siirtyä linkin sivulle, kun se on oikea aika (sivu ei ole vielä aktiivinen).

Lue myös  Amazon alentaa hintoja upeille Art of the Game -kirjoille, mukaan lukien Death Stranding & Assassin's Creed Valhalla
RELATED ARTICLES
- Advertisment -