KotiRpgPokemon -livestream lupaa Brilliant Diamond ja Shining Pearl, Legends: Arceus news

Pokemon -livestream lupaa Brilliant Diamond ja Shining Pearl, Legends: Arceus news

Seuraava Pokemon Presents -esittely saapuu ensi viikolla.

Pokemon Company on tänään ilmoittanut, että Pokemon Presents , sen livestriimisarja, joka keskittyy tuleviin Pokemon -peleihin, esittelee seuraavan jaksonsa keskiviikkona 18. elokuuta kello 6.00 PT, 9.00 ET, 14.00 UK .

Esitys tuo meille uusia tietoja Pokemon Brilliant Diamondista, Shining Pearlista sekä Pokemon Legends: Arceuksesta. Tämä on hyvä uutinen kaikkialla, varsinkin kun Brilliant Diamond/Shining Pearl on Pokemonin seuraava suuri julkaisu.

Pokemon -esitykset lähetetään suorana YouTuben virallisella Pokemon -kanavalla.

‼ ️
Huomio, valmentajat!

Kuuntele YouTube -kanavamme keskiviikkona 18. elokuuta 2021 klo 6.00 PDT. pic.twitter.com/quBEdaCce2

– PokÉmon (@Pokemon) 13. elokuuta 2021

Lue myös  Crysis Remastered tulossa PC: lle, PS4: lle, Xbox One: lle ja kytkimelle [Päivitä]
RELATED ARTICLES
- Advertisment -