KotiPs4PlayStation Play -tila alkaa myöhemmin tänään - katso sitä täällä

PlayStation Play -tila alkaa myöhemmin tänään – katso sitä täällä

PlayStation Play-osavaltio kesäkuun esitys järjestetään myöhemmin tänään, ja voit katsella 30 minuutin esitystä täällä.

Sony sanoi odottavansa paljastavan kolmansien osapuolien kumppaneilta sekä hiipiä useisiin PlayStation VR2 -kehityspeleihin.

Kolmansien osapuolien ilmoitusten osalta emme ole kuulleet ryppyjä siitä, mitä Sony aikoo näyttää, mutta monet odottavat Final Fantasy 16 -uutisia.

PlayStation 5: lle ilmoitettu syyskuussa 2020 peli on kehityksen viimeisessä vaiheessa ja neliö lupasi aiemmin lisää uutisia pelistä oli tulossa joskus tänä keväänä. Play -tila tarjoaa täydellisen mahdollisuuden päivitykseen pelissä – ehkä jopa julkaisupäivä. Ei sitä koskaan tiedä.

Voisimme myös saada uuden katsauksen Forsloke, Street Fighter 6, luvattu Resident Evil Village DLC ja kuka tietää mitä muuta.

Vaikka kolmannen osapuolen PlayStation Console -pelit ovat näyttelyn painopiste, Sony sanoi myös odottavansa playStation VR2 -kehityspelejä. Yksi näistä peleistä on Horizon Call of the Mountain, VR-spin-off Horizon-sarjaan, joka ilmoitettiin aiemmin tänä vuonna.

On myös toivottua, että God of War Ragnarokille järjestetään. Meidän on vain odotettava ja katsottava, mitä Sonylla on hihassaan, luulemme.

Voit katsoa esitystä täällä YouTuben kautta tai siirtyä Twitchiin. Ohjelma alkaa kello 15.00 PT, klo 18.00 ET, klo 23.00 UK.

Lue myös  Fortnite: Luku 2, kausi 4 - Tanssi kartan korkeimmissa ja alimmissa paikoissa
RELATED ARTICLES
- Advertisment -