KotiPs4PlayStation Play of Play -tapahtuma keskittyy japanilaiseen kustantajiin

PlayStation Play of Play -tapahtuma keskittyy japanilaiseen kustantajiin

Sony isännöi PlayStation Play -osavaltiota -esitys huomenna 9. maaliskuuta.

Yrityksen mukaan pääpaino on japanilaisissa kustantajissa, mutta myös päivityksiä muilta kehittäjiltä.

Katso YouTubessa

20 minuutin lähetyksessä esitetään uusia paljastuksia ja päivityksiä sekä PlayStation 5: lle että PlayStation 4 -nimikkeille, ja se alkaa 14:00 PT, 17:00 ET, klo 22.00 UK .

Voit katsoa sitä Twitchin ja YouTuben kautta.

Sony sanoi, että ei odoteta päivityksiä PlayStation VR2 -otteluihin tai laitteistoihin tässä lähetyksessä.

Viimeinen pelitila tapahtui tammikuussa ja painopiste oli kokonaan Gran Turismo 7: ssä.

Ennen sitä oli lokakuun pelivaltio, joka paljasti Deathverse -julkaisupäivän: Let It Die, indie pop biopoic -pelissä, jonka me olemme, ilmoitettiin viiden yön Bugsnax -päivityksen rinnalla Freddyn: turvallisuusrikkomus esitettiin, näytettiin Deathin ovelle annettiin julkaisupäivä PS4: lle ja PS5: lle, Kartrider: Drift ilmoitettiin vuoden 2022 julkaisusta PS4: ssä, joka on päivätty avoimen beetakokeen 15, meille annettiin tarkempi katsaus Little Devil Inside’s World -kartalle ja Star Ocean Ditsine Force ilmoitettiin vuoden 2022 julkaisun rinnalla PS4: ssä ja PS5: ssä.

Lue myös  Blox Fruits -koodit: Kuinka saada ilmaisia ​​XP- ja tilastohyvityksiä [joulukuu 2021]
RELATED ARTICLES
- Advertisment -