KotiSwitchNintendo Switchin indie -suoratoisto tulee huomenna

Nintendo Switchin indie -suoratoisto tulee huomenna

Nintendo tuo takaisin indie -esittelynsä toiselle jaksolle.

Nintendo ilmoitti tänään isännöivänsä show -esityksen, joka keskittyy indie -peleihin. Nintendo Indie World -esitys esitetään huomenna 11. elokuuta kello 9.00 PT, 12.00 ET, 17.00 UK .

Noin 20 minuutin kellonajan huomisessa livestriimissä keskitytään kokonaan indie -peleihin matkalla Switchille. Olemme upottaneet YouTube -soittimen alla, joten lisää sivu kirjanmerkkeihin ja palaa huomenna katsomaan sitä.

Katso YouTubesta

Lue myös  Bravely Default 2 -katsaus: nerokas taistelujärjestelmä, joka innostaa faneja - erittäin epätasaisessa paketissa
RELATED ARTICLES
- Advertisment -