KotiNewsMicrosoft isännöi suoraa keskustelua Xbox Series X: stä ja Project xCloudista ensi...

Microsoft isännöi suoraa keskustelua Xbox Series X: stä ja Project xCloudista ensi viikolla

Microsoft isännöi suoraa keskustelua Xbox Series X: stä ja Project xCloudista.

GDC: tä lykättiin, ja näyttelyn aikana Microsoft asetettiin keskustelemaan pelien sisäisestä kehittämistekniikasta. Se jakaa nyt suunnitellut neuvottelut suoratoistojen välityksellä 17.-18. Maaliskuuta alkaen 10:00 PT, 13:00 ET, 16:00 UK, 17:00 CEST.

Toinen virta päällä 18. maaliskuuta on se, josta luultavasti olet kiinnostunut, koska siitä keskustellaan Xbox-sarja X ja projekti xCloud. Myöhemmin, streamissä, Microsoft keskustelee myös DirectX: n uutisista, kuten Raytracing, mesh shading ja muut..

Kuulemme todennäköisesti myös enemmän tilaääniä, koska sitä oli tarkoitus koskea GDC 2020 -istuntojen aikana..

Mitä joukkue keskustelee pelinsä suoratoistopalvelustaan ​​Project xCloud, ei tiedetä, mutta todennäköisesti se liittyy siihen, miten se toimii Xbox Series X: n kanssa. Tällä hetkellä Android-testauksessa se viimeksi julkaistiin rajoitetussa muodossa Apple smartilla. laitteet.

Xbox Series X: stä puhuttaessa tässä on kaikki mitä olemme tähän mennessä tiedäneet konsolista.

Lue myös  Viimeisimmän osan 2 myyntitulokset ovat Sonyn kaikkien aikojen nopeimmin myyvä PS4-peli
RELATED ARTICLES
- Advertisment -