KotiSwitchKatso Nintendo Indie World -esittely tästä

Katso Nintendo Indie World -esittely tästä

Nintendo aikoo kertoa meille muutamista indie -peleistä, jotka tulevat Switchille.

Nintendon seuraava suoratoisto tapahtuu tänään. Se on toinen jakso Nintendo Indie World -sarjasta, joka on omistettu kokonaan tuleville indie -peleille matkalla Switchille.

Tämän päivän esittely alkaa 9.00 PT, 12.00 ET, 17.00 UK ja kestää noin 20 minuuttia. Nintendo ei yleensä kiusaa sitä, mitä fanit voivat odottaa eri tapahtumista, vaikka meidän pitäisi olla vankka esitys riippumatta.

Voit seurata YouTubessa (alla oleva linkki):

Katso YouTubesta

Lue myös  Pokemon Legends: Arceus-pelaajat saavat bonuksia, jos he ovat pelanneet viimeaikaisia ​​Pokemon-pelejä
RELATED ARTICLES
- Advertisment -