KotiPcEi E3 -tapahtuman aikataulu: Livestream Times for Summer Games Fest, Sony State...

Ei E3 -tapahtuman aikataulu: Livestream Times for Summer Games Fest, Sony State of Play ja paljon muuta!

Se on e3 kausi… odota. Onko se E3 -kausi? Legendaarinen videopelinäyttely merkitsi aiemmin videopelien joulua – kun nöyrä pelaaja ja heidän kaverinsa voivat istua alas ja rentoutua tunteina tunnin mainosten aikana, huolellisesti valmistettuja pelejät ja esitykset olivat heidän mielessään silmiensä ja korvien kautta . E3 voi olla poissa, mutta hypepohjaisen kuluttajan sielu elää!

Yhden erillisen tapahtuman isännöinnin sijasta lähitulevaisuudessa on olemassa erillisiä E3-kaltaisia ​​esityksiä, jotka kumpikin esittelee erilaisen valikoiman pelejä maailmalle nähdäkseen ja väistämättä twiittiä. Jos haluat virittää jokaiseen tapahtumaan, mutta et halua viettää iltapäivää muuttamalla aikavyöhykkeitä ja suunnitella viikonloppusi, olemme lajiteltu.

Seuraavaksi olemme luetteloineet (ei) e3 -tapahtuma -aikataulun , samoin kuin mihin aikaan heidän on tarkoitus mennä elämään ja missä voit seurata niitä. Niille, jotka ovat kiinnostuneita vain muutamista näyttelyistä, olemme luoneet alla olevan kätevän pudotusvalikon, jonka avulla voit hypätä nopeasti valitsemallesi näytölle.

Jotkut jättiläismäiset ilmoitukset, kuten viime vuosien virheenvaunu, voidaan varmasti odottaa kesäkuussa.

  • PlayStation Play -tila
  • Kesäpelifestivaali
  • Future Games Show
  • Xbox- ja Bethesda Games Showcase
  • PC Gaming Show

PlayStation Play -tila – 2. kesäkuuta

Näemmekö lopulta enemmän uutta sodanjumalaa?

Jos olet kaikesta PlayStationin rakastaja, Play -tapahtuma on pakollinen. Tämä tapahtuma keskittyy nimenomaisesti Sonyn kolmansien osapuolten kumppaneihin , samoin kuin joihinkin hiipien huippuihin PSVR 2 -nimikkeissä (mukaan lukien Horizon Call of the Mountain ) Ja niin jos tietty otsikko, jonka olet hypeillä, kuuluu yhden näistä kahdesta kategoriasta, sinun tulee virittää kokonaan.

PlayStation Summer 2022 Play -osavaltio menee live – 2. kesäkuuta osoitteessa:

  • Yhdysvaltain länsirannikko : 15.00 PDT 2. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain keskus : 17:00 CDT 2. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain itärannikko : klo 18.00 EDT 2. kesäkuuta
  • uk : 23.00 BST 2. kesäkuuta
  • eu : klo 12.00 3. kesäkuuta
Lue myös  FM 22 Wonderkids: Mistä löytää parhaat nuoret pelaajat Football Manager 2022:ssa

Voit katsella Sony PlayStation Stay of Play -tapahtumaa heidän virallisen YouTube Livestreamin tai virallisen Twitch.TV -kanavan kautta.


Kesäpelifestivaali – 9. kesäkuuta

Mietimme, mitä Geoffilla on varastossa tänä vuonna?

Se ei olisi E3-esque-liveStreamsin uusi aikakausi, jos herra Geoff Keighleyn kesäpelissä ei ollut lähellä ja tekisi aaltoja. Tämän vuoden näyttelyssä on pinottu kokoonpano, joka sisältää, mutta ei rajoittuen Sega , bandai namco , capcom ja neliö Enix , joten se on välttämätöntä kaikille, joilla on AAA: n maku. On myös joitain tähtien indie -kustantajia, joten vaikka haluat pienempiä nimikkeitä, sinun on jotain nähtävää.

Vuoden 2022 kesäpelifestivaali on live 9. kesäkuuta osoitteessa:

  • Yhdysvaltain länsirannikko : klo 11 PDT 9. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain keskus : 13.00 CDT 9. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain itärannikko : 14.00 EDT 9. kesäkuuta
  • uk : klo 19 BST 9. kesäkuuta
  • eu : 8:00 CET 9. kesäkuuta

Voit katsoa tätä ohjelmaa virallisella Summer Game Fest -sivustolla, Game Awards YouTube -kanavalla tai Game Awards Twitch.TV -kanavalla.


Tulevat pelien show – 11. kesäkuuta

Palataanko toiseen virtuaaliseen näyttelykerrokseen? Vai onko teoksissa toinen kierre?

Future Games Show on E3 -kauden tukikohta, joka tarjoaa välähdyksiä monipuolisessa nimikkeissä teoksissa. Toistaiseksi Team 17 , Thunderful Games ja Amanita Design ovat vahvistaneet heidän läsnäolonsa näyttelyssä, mutta paljon muuta paljastetaan tulevina päivinä juoksemalla 11. kesäkuuta.

Vuoden 2022 Future Games -näyttely on live -strong> 11. kesäkuuta osoitteessa:

  • Yhdysvaltain länsirannikko : 12.00 PDT 11. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain keskus : 14:00 CDT 11. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain itärannikko : 15.00 EDT 11. kesäkuuta
  • uk : 20.00 BST 11. kesäkuuta
  • eu : klo 21.00 CET 11. kesäkuuta

Voit katsoa tulevia pelien ohjelmaa virallisessa nykimässä,> Facebook, YouTube tai Twitter -sivu. Voit myös katsella sitä suorana peliin GamesRadarissa.

Lue myös  Messengerin esiosa Sea of ​​Stars rahoitti alle 7 tunnissa, ensimmäinen venytystavoite on saavutettavissa

Xbox- ja Bethesda Games Showcase – 12. kesäkuuta

"" Kuka panostaa, että olemme toisessa Skyrim -versiossa.

Xbox ja Bethesda eivät halua jättää pois juhlasta, Xbox ja Bethesda isännöivät omaa videopelinäyttelyä, jossa Xbox -sarjaan X/S ja PC: lle tulevat viimeisimmät ja parhaat nimikkeet varmasti näytetään. Meillä on vähän vihjeitä siitä, mitä tarkalleen meidän pitäisi odottaa menevän Xbox- ja Bethesda Games Showcase -tapahtumaan, mutta se on taatusti, että olette arvoisia, jos olet jommankumman osapuolen fani.

Xbox- ja Bethesda Games Showcase Goes Live 12. kesäkuuta osoitteessa:

  • Yhdysvaltain länsirannikko : klo 10 PDT 12. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain keskus : 12:00 CDT 12. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain itärannikko : 13.00 EDT 12. kesäkuuta
  • uk : klo 18.00 BST 12. kesäkuuta
  • eu : klo 19 CET 12. kesäkuuta

Voit katsella Xbox- ja Bethesda -esittelyä heidän virallisen YouTuben, Twitchin, Facebookin tai Tiktokin kautta.


PC Gaming Show – 12. kesäkuuta

Päivä 9 on hitaasti maistanut tiensä sydämeemme vuosien varrella, ja se on kunnossa kanssamme.

Lopuksi meillä on PC Gaming Show ! Tämä tietokonekeskeinen tapahtuma korostaa lukuisia tornien ja kannettavien tietokoneiden kehityspelejä ympäri maailmaa. Tyypillisesti sekoitus haastatteluja ja pelivaunuja, tämä show on loistava pysäkki niille, jotka ovat kiinnostuneita PC -pelaamisen lähitulevaisuudesta.

PC Gaming Show menee live 12. kesäkuuta osoitteessa:

  • Yhdysvaltain länsirannikko : 12:30 PDT 12. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain keskus : 14:30 CDT 12. kesäkuuta
  • Yhdysvaltain itärannikko : 15:30 EDT 12. kesäkuuta
  • uk : klo 20.30 BST 12. kesäkuuta
  • eu : 9:30 CET 12. kesäkuuta

Voit katsella PC -peliohjelmaa virallisen Twitch.TV: n tai YouTube -kanavan kautta.


Mitä ohjelmia aiot katsoa live -tilassa? Kerro meille alla olevissa kommentteissa ja mitä pelejä olet saanut sormesi ristissä toivoen nähdä!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -