KotiPcDivision 2 -palvelimet offline-tilassa korjaamatta jättämättömät yhteisön Leader-NPC: t

Division 2 -palvelimet offline-tilassa korjaamatta jättämättömät yhteisön Leader-NPC: t

Division 2 -palvelimet ovat menneet offline-tilaan ylläpitoon huoltakseen muutamasta New Yorkin Warlords-ongelmasta.

Jos hyppäsi sisään Division 2: New Yorkin sotapäälliköt eilen, olet saattanut joutua virheeseen, joka estää yhteisön Leader-NPC: itä puhumasta kanssasi.

Yhteisön Leader-NPC: t löytyvät New Yorkin suurimmista turvallisista taloista, ja puhuminen heidän kanssaan on tarpeen tarinan eteenpäin viemiseksi. He ovat usein ensimmäinen tai toinen vaihe tutkinnassasi Keenerin neljän pääluutnantin olinpaikan kaventamiseksi..

Vaikka joillakin oli onnea sisään- ja uloskirjautumisessa tai pelin uudelleen käynnistämisessä, toiset ovat pääosin juuttuneet. Olen kokeillut kaikkea, mutta en ole saanut ketään vastaamaan. Ubisoftin mukaan tämä johtuu palvelinongelmasta.

Tämä ongelma ja muutama muu korjataan kolmen tunnin ajoittamattomaan ylläpitoon, joka juuri alkoi. Palvelimien tulisi palata klo 3:30 PT, 6:30 ET, 11:30 UK. Division 2: ta ei voi toistaa sen ikkunan aikana.

Lue koko muutosloki alla:

  • Korjataan ongelma, joka estää WONY-esittelyoperaation tavoitetta ”Reach City Hall” päivittämästä ja teleportoimasta toiseen sijaintiin.
  • Ongelman ratkaiseminen, joka saa helikopterin elokuvasta luopuvat pelaajat pääsemään ja juuttumaan Kolminaisuuden kirkkoon.
  • Korjaa ongelma, joka estää pelaajia tekemästä vuorovaikutusta yhteisön Leader-NPC: ien kanssa.
  • Lisäohjelmien parannukset ECHO-virheiden estämiseksi pelaajilla.
Lue myös  Terraria: Kuinka aloittaa taskulamppujumalan tapahtuma ja ansaita taskulampun jumalan suosikki
RELATED ARTICLES
- Advertisment -