KotiPcDeVolver Digital's Summer Games Showcase -sarja 9. kesäkuuta

DeVolver Digital’s Summer Games Showcase -sarja 9. kesäkuuta

Devolver Digital on ilmoittanut isännöivänsä vuosittaista kesänäyttelynsä 9. kesäkuuta.

Aloittaen kello 15.00 PT, klo 18.00 ET, klo 23.00 UK, voit seurata Devolver Direct 2022 -painos Twitchin kautta, ja sitä ilmeisesti ei isännöi kukaan muu kuin ”Mecha” Suda51.

Katso YouTubessa

’Devolver Marketing Countdown to Marketing’ vie ”30 loistavaa minuuttia ennen tyypillisesti klimaattisen suuren kesänäyttelyn ja työntää sen valokeilaan”.

”Laajan kuluttajatutkimuksen ja tarkennustestauksen perusteella Devolver-tiedetieteet ovat oppineet, että lähtölaskenta ennen esittelyä on, kun yleisön toiveet ovat korkeimmat, ennen kuin väistämätön pettymys asetetaan. Devolver on asetettu hyödyntämään tätä käyttämätöntä esitystä edeltävää potentiaalia Suurin lähtölaskenta, jonka teollisuus on koskaan nähnyt. ”

Sinun täytyy rakastaa näitä zany -ihmisiä.

Devolver sanoi odottavansa neljä videopelilmoitusta, joten ainakin tiedämme niin paljon näyttelystä.

Jos et ole koskaan katsellut Digital Digital Showcase -tapahtumaa aiemmin, kaipaat. Yhtiö on legendaarinen, koska se ei vain pilata hauskaa peliteollisuudessa, vaan myös kokonaan pois kiskolta.

Tässä on pari esimerkkiä aiemmista näyttelyistä.

Lue myös  Näin laajennettava tallennustila toimii PS5: ssä
RELATED ARTICLES
- Advertisment -