KotiNewsCall of Duty Warzone: PDT, EDT, GMT aloitusajat ja esikuormitustiedot

Call of Duty Warzone: PDT, EDT, GMT aloitusajat ja esikuormitustiedot

Call of Duty Warzone, upouusi ilmainen pelattava royale-ampuja, on ladattavissa tänään.

Peli on pelattavissa varhain ennakkolatauksen sijaan niille, joilla jo on Call of Duty: Modern Warfare, mutta siellä on vain pieni ikkuna, ennen kuin se julkaistaan ​​kaikille ilmaiseksi omistaa.

Olemme eritelleet kaikkien alla olevien esilataus- ja aloitusajat, koon GB: nä ja muut tärkeät yksityiskohdat, jotka tarvitset aloittaessasi Call of Duty Warzone -sovelluksessa..

Call of Duty Warzone PDT, EDT, GMT ja ennakkolataus

  • PDT – 8:00
  • EDT – 11.00
  • GMT – 15.00

Jos sinulla on jo Modern Warfare PC: llä, PS4: llä tai Xbox One -laitteella, voit ladata Call of Duty Warzone -sovelluksen ja käyttää sitä päävalikon Classifed-välilehdellä.. Latauksen koko on noin 8–22 Gt. Tämän avulla voit pelata peliä muutamaa tuntia aikaisemmin kuin kaikki muut, joten se ei ole ehdottomasti ennakkolataus, vaan enemmän mahdollisuus saada käytännöllinen, ennen kuin se tulee kaikkien saataville..

Jos ostit pelin fyysisessä muodossa, mutta sinulla ei enää ole Call of Duty Modern Warfare -levyäsi, sinun pitäisi odottaa a lataa noin 80 Gt.

Call of Duty Warzone PDT, EDT, GMT lataa

  • PDT – 12:00 (keskipäivä)
  • EDT – 15.00
  • GMT – 19:00

Jos sinulla ei vielä ole Call of Duty Modern Warfare -tapahtumaa, valmistaudu joukkoon lataa noin 80-101 Gt kiintolevytilaa tietokoneellesi, PS4: lle tai Xbox One -sovellukselle. Se tulee olemaan erittäin suosittu julkaisu, joten pelin lataaminen voi viedä kauan kaistanleveydestäsi, palveluntarjoajalta ja muulta riippuen.

Call of Duty Warzone on segmentoitu lataus, mikä tarkoittaa, että 20 Gt lataamisen jälkeen voit pelata Gunfight-moodia robotilla offline-tilassa. Kun teet tämän, loput Call of Duty Warzone -latauksesta jatkuvat.

Lue myös  Ghost of Tsushima Bamboo Strike Locations - mistä löydät kaikki ratkaisevat päivitykset

Call of Duty: ryöstö- ja Battle Royale -tilat

Call of Duty Warzone sisältää oikeastaan ​​kaksi päätilaa. Battle Royale on 150 hengen tila, joka tukee jopa kolmen pelaajan joukkueita. Ryöstää tukee myös kolmea pelaajaa ja keskittyy käteisen tarttumiseen ja ryöstöön kartan ympäri. Molemmat liikennemuodot tapahtuvat samassa kartassa, Verdanskissa, joka sisältää yli 300 kiinnostavaa pistettä, mukaan lukien suuret paikat, kuten Gora-pato ja Gorengard Lumber Yard..

Jos janoilet varhaisen katselun Call of Duty Warzone -peliin, osa siitä on vuotanut verkossa, vaikka laatu ei olekaan hyvä, mutta antaa sinulle karkean ohjeen siitä, mitä odottaa, kun se ilmestyy myöhemmin tänään. Täältä löydät myös useita etuja ja nopean kuvan kartalta.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -