KotiVideoAnimal Crossing -pelaaja pyrkii ansaitsemaan miljardin kelloa myymällä nauriit

Animal Crossing -pelaaja pyrkii ansaitsemaan miljardin kelloa myymällä nauriit

Yksi Animal Crossing -pelaaja on ottanut mahdotonta haastetta.

Gamecube-versio Eläinten risteytys tuotteella, joka maksaa 999 999 999 kelloa, mikä tekee siitä kohtuuttoman kalliimman suurimmalle osalle pelaajia.

Ei, paitsi jos olet nopeusjuoksija BrianMp16, joka kuitenkin aikoo juhlia vietettävää Animal Crossing: New Horizons -aloitetta aloittamalla hankkimalla laillisesti kaikki miljardi kelloa ja ostamalla Postimallin (postimallin).

BrianMp16: n strategiana on pelata varremarkkinoita ostamalla kohtuuttomia määriä nauriita ja myymällä niitä. ”Arvioin alun perin 200-300 tuntia valmistumiseen onnistani riippuen ja näyttää siltä, ​​että voin valmistua noin 180 tunnissa”, BrianMp16 selitti Reddit-viestissä..

Postimallin voi hankkia häiriöiden avulla tai yksinkertaisesti syöttämällä Nook-koodin, mutta BrianMp16 halusi tehdä sen kovalla – laillisella – tavalla. Speedrunner lähettää suoraa loppukohtaa heidän Twitch-kanavallaan klo 14:00 PT, 17:00 ET, 22:00 UK huomenna, 6. maaliskuuta.

Katso 1 000 000 000 kelloa postimallille ilman häiriöitä jatkuu! (HD-pelattavuus on saapunut!)! Miljardia! Mail! Erimielisyys BrianMp16: lta osoitteessa www.twitch.tv

Kiitos, Eurogamer.

Lue myös  Cuphead näennäisesti tulossa pian PS4: lle
RELATED ARTICLES
- Advertisment -